Te gjitha arritjet e Shqiperise – qysh nga hapja e shkolles se pare shqipe ne 1887 e deri te pavaresia kane nisur ne Kosove.

Zgjedhjet e se dieles ne Prishtine ishin nje tjeter shembull per t’u ndjekur: vetem 10 dite fushate, qeveri qe nuk ngren shtetin ne kembe per te fituar zgjedhjet, asnje lek per mbeshtetje fiktive nderkombetare, votime model, dalje e rezultatit ne kohe rekord dhe pa britma kundershtaresh… Gjithcka ne perfeksion!

As bora, i ftohti i hidhur dhe as pandemia nuk penguan qytetaret te bejne detyren. Rezultati: vote masive për largimin e elitave te kalbura, … fitues te permbajtur e humbes dinjitoze, por konstruktive…

Ne pame ne Prishtinen e bukur ate kulture politike qe nuk e kemi, ate model qe na mungon…

Shpresoj shume se ashtu si kenget e te rinjve shqiptare sot kane theksin e se folmes se Kosoves, demokracia jone e 25 prillit te kete po kete ze dinjitoz te rinise kosovare…

Suksese Kosove! Falemderit per mesimin e madh qe na dhate…

Leave a comment