Aleanca e Qytetarëve Bashkohu me Ne!

Bashkohuni me ekipin tonë të ndryshojmë Shqipërinë

Kryetari i ADR

Z. Edmond STOJKU

Objektivi Kryesor

Garantimi i Zhvillimit të Qëndrueshëm social, ekonomik e kulturor të vendit mbi themele të reja institucionale të ngritura mbi parimet e së drejtës dhe në përputhje me virtytet e së majtës moderne europiane, për rikonsolidimin e vlerave kombëtare dhe ringritjen morale të shoqërisë në tërësi.

Njihuni me Kandidatët

Partia do të funksionojë mbi bazë strukturash të përshtatura për një demokraci sa më të thellë e përfaqësuese brenda organizatës

Shihni Prioritetet

Ne duhet të adresojmë problemet e së kaluarës së largët e të afërt, me po atë përkushtim e ndershmëri do të adresojmë problemet e së tashmes dhe sfidat e së ardhmes

Zgjidhni një drejtim të ri

Partia jonë ofron një program të ri politik me mundësi mjaft të fuqishme për të ndryshuar në mënyrë efektive situatën ekonomike në vend.

Merrni pjesë në ndërtimin e një të ardhme me dinjitet

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
Aplikoni

Zgjidhni një drejtim të ri

Partia do të funksionojë mbi bazë strukturash të përshtatura për një demokraci sa më të thellë e përfaqësuese brenda organizatës.

Ne jemi në Facebook
Ne jemi në Instagram